Πάνελ Πατωμάτων

Το Evropanel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως πάτωμα αλλά και ως υπόστρωμα πατώματος, κατά κύριο λόγο σε εκθεσιακά κέντρα. Οι νέες αυτές στιβαρές κατασκευές συνδυάζουν μεγάλη αντοχή και πολύ μικρό βάρος, χαρακτηριστικά που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή ενός υλικού για το δάπεδο.

Πάνελ για υπόστρωμα

patomata

Ειδικά σχεδιασμένο πάνελ για χρήση ως υπόστρωμα ως επί το πλείστον σε εκθεσιακά περίπτερα. Αποτελείται εσωτερικά από χαρτοκυψέλη και περιμετρικά από ξύλινο τρέσσο και επιπλέον αντικριστά δεσίματα για περισσότερη αντοχή. Οι επιφάνειές του αποτελούνται από πλάκα ξύλου κόντρα πλακέ πάχους 6 χιλιοστών. Οι διαθέσιμες διαστάσεις των πάνελ είναι 100 x 100 cm, 100 x 50 cm και 50 x 50 cm όλες με πάχος 4 εκατοστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βάρος των πάνελ φτάνει μόλις τα 10,6 kg ανά τεμάχιο. Η τοποθέτηση του γίνεται πολύ γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και περιλαμβάνει μεταλλικά ρυθμιζόμενα πόδια χάρη στα οποία γίνεται δυνατή η εξομάλυνση των όποιων ανωμαλιών του δαπέδου.

Πάνελ για πάτωμα

11

Μία ακόμα κατασκευή από Evropanel που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελικό πάτωμα σε εκθεσιακά περίπτερα συνδυάζοντας ευκολία και πολυτέλεια. Είναι κατασκευασμένα εσωτερικά από χαρτοκυψέλη και περιμετρικά από τρέσσο με νοβοπάν. Οι επιφάνειες αποτελούνται από Mdf 3mm και επένδυση φορμάικας. Τα πάνελ είναι διαστάσεων 150 x 35 cm με πάχος 5 εκατοστά.

2